Rólunk

 

Vállalkozásunk 1993-ban alakult, akkor még egyéni vállalkozási formában, majd 2002-ben jogutódként, folytatva tevékenységét Barna Bau Építőipari Kft. néven. 29 éve folyamatosan, megszakítások nélkül működik, fejlődik vállalkozásunk.

A dinamikus fejlődés eredményeként 2008-tól részt veszünk az energia megtakarítást eredményező panel felújításokban is.

A Kft. tulajdonosa Barna Csaba építész technikus, ő látja el a szakmai vezetést is, két építészmérnök kollégával együtt.

Alkalmazotti létszámunk 60 fő. Fizikai állományunk több éve együtt dolgozó, összeszokott, kipróbált, megbízható szakemberekből áll. Az állandó létszám mellett ugyancsak kipróbált, régóta bedolgozó alvállalkozókat is foglalkoztatunk.

A Barna Bau Kft. fő tevékenységi köre a magas építőipari generál kivitelezés és, ehhez kapcsolódóan az ingatlan forgalmazás. Ez a terület magába foglalja az intézmények, közületek részére történő megrendeléseket, ipari csarnokok, irodaházak építését, sorházi-, társasházi lakások kivitelezését, panellakások és társasházak energia megtakarítást eredményező felújítását, de nem elhanyagolhatóak a magánszemélyek részére történő generálban megépített lakóépületek sem.

 Saját befektetésként sor- és társasházak kivitelezésével és értékesítésével is foglakozunk.

Ezen munkák mellett részleges vagy teljes felújítási, átépítési munkát is végez vállalkozásunk.

Jelenleg nagyságrendünk és referenciáink alapján Hajdú-Bihar megyében az ágazat egyik jelentős építőipari cégének mondhatjuk magunkat. Jellemzően Debrecen és környékén tevékenykedünk.

Építőipari szolgáltatásunk magas színvonalú, ezt biztosítja a megfelelő végzettségű szakemberek alkalmazása, az építőiparban bevezetett új, korszerű termékek ismerete, szakszerű használata.

Vállalkozásunk nagy figyelmet fordít a szakmai színvonal folyamatos emelésére, ennek érdekében nagy jelentőséget kap a dolgozók szakmai tovább-, illetve átképzése.

A szakszerű munkavégzést több gépjármű, korszerű tárgyi eszköz állomány, legkorszerűbb gépek, berendezések segítik.    

Legfontosabb célunk ügyfeleink elégedettsége, igényeik szerinti maximális és megfelelő minőségű kiszolgálás.

Elsődleges céljaink között van megőrizni és megerősíteni az elért pozícióinkat, ezért minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetünk a minőségi munkavégzésre, amelyet igazol az, hogy a gazdasági válság idején a nehéz gazdasági helyzetben is sok megrendelése volt cégünknek.