Rólunk

 

Vállalkozásunk 1993-ban alakult, akkor még egyéni vállalkozási formában, majd 2002-ben jogutódként, folytatva tevékenységét Barna Bau Építőipari Kft. néven. 29 éve folyamatosan, megszakítások nélkül működik, fejlődik vállalkozásunk.

Sok embernek megvan a maga szerencsehozó varázsa, és ez alól a Nomini kaszinó kaszinójátékosok sem kivételek. Egyes játékosok szerencsehozó talizmánt, mások pedig talizmánt hordanak maguknál. A kabalától függetlenül ezek a tárgyak szerencsét hozó szimbólumoknak számítanak. Íme néhány példa a népszerű kabalákra, amelyeket a kaszinójátékosok magukkal hordanak. Az egyik népszerű tárgy a patkó, amelyet régóta a védelem és a szerencse szimbólumának tartanak. A patkó mellett a szerencsejátékosok gyakran hordanak magukkal piros kockát is, mivel a piros kocka állítólag szerencsét hoz. A szerencsehozó medálok népszerűsége széles skálán mozog, a malacoktól a krokodilfogakig. Egyesek úgy döntenek, hogy szerencsehozó medált viselnek, például egy nevető Buddhát vagy egy háromlábú varangyot. Függetlenül a szerencsét hozó amulett eredetétől, a kaszinójátékosnak az asztalnál töltött idő alatt mindenképpen viselnie kell egy szerencsét hozó amulettet. Nem ritka, hogy a profi szerencsejátékosok talizmánokat használnak, hogy játék közben biztosítsák a szerencsét. Egy másik népszerű amulett a nazar amulett. Ezeket az amuletteket hagyományosan a török és közel-keleti emberek viselték. Úgy tartják, hogy taszítják a negatív energiákat és vonzzák a jót. Az amulett viselése a kaszinóasztalnál segíthet fenntartani a nyerő szériát. Ez különösen hasznos a szerencsejáték világába újonnan belépők számára, mivel valószínűleg sok ismeretlen arccal fognak találkozni.

A dinamikus fejlődés eredményeként 2008-tól részt veszünk az energia megtakarítást eredményező panel felújításokban is.

A Kft. tulajdonosa Barna Csaba építész technikus, ő látja el a szakmai vezetést is, két építészmérnök kollégával együtt.

Alkalmazotti létszámunk 60 fő. Fizikai állományunk több éve együtt dolgozó, összeszokott, kipróbált, megbízható szakemberekből áll. Az állandó létszám mellett ugyancsak kipróbált, régóta bedolgozó alvállalkozókat is foglalkoztatunk.

A Barna Bau Kft. fő tevékenységi köre a magas építőipari generál kivitelezés és, ehhez kapcsolódóan az ingatlan forgalmazás. Ez a terület magába foglalja az intézmények, közületek részére történő megrendeléseket, ipari csarnokok, irodaházak építését, sorházi-, társasházi lakások kivitelezését, panellakások és társasházak energia megtakarítást eredményező felújítását, de nem elhanyagolhatóak a magánszemélyek részére történő generálban megépített lakóépületek sem.

When I was looking for a service to get help with a dissertation, it was important for me to find the reliable one. And I managed to do it, and I found service with a skilled writer, who managed to write my dissertation for me perfectly, with good quality. Thanks to him, I didn't have to write my dissertation myself because I didn't have enough skills to do that so good.
 

 Saját befektetésként sor- és társasházak kivitelezésével és értékesítésével is foglakozunk.

Ezen munkák mellett részleges vagy teljes felújítási, átépítési munkát is végez vállalkozásunk.

Jelenleg nagyságrendünk és referenciáink alapján Hajdú-Bihar megyében az ágazat egyik jelentős építőipari cégének mondhatjuk magunkat. Jellemzően Debrecen és környékén tevékenykedünk.

Építőipari szolgáltatásunk magas színvonalú, ezt biztosítja a megfelelő végzettségű szakemberek alkalmazása, az építőiparban bevezetett új, korszerű termékek ismerete, szakszerű használata.

Vállalkozásunk nagy figyelmet fordít a szakmai színvonal folyamatos emelésére, ennek érdekében nagy jelentőséget kap a dolgozók szakmai tovább-, illetve átképzése.

A szakszerű munkavégzést több gépjármű, korszerű tárgyi eszköz állomány, legkorszerűbb gépek, berendezések segítik.    

Legfontosabb célunk ügyfeleink elégedettsége, igényeik szerinti maximális és megfelelő minőségű kiszolgálás.

Elsődleges céljaink között van megőrizni és megerősíteni az elért pozícióinkat, ezért minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetünk a minőségi munkavégzésre, amelyet igazol az, hogy a gazdasági válság idején a nehéz gazdasági helyzetben is sok megrendelése volt cégünknek.