Pályázat

A kedvezményezett neve: BARNA BAU Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: BARNA BAU Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása”.

A szerződött támogatás összege: 38 500 000 Ft, azaz harmincnyolcmillió ötszázezer forint.

A támogatás mértéke: 70 %

A projekt rövid ismertetése:

A projekt keretébenaz alábbi eszközök kerültek beszerzésre, mellyel a 41.20 - Lakó- és nem lakó épület építése TEÁOR számú tevékenységünk fejlesztése valósul meg.

A projekt eredményeként javul technológiai felkészültségünk, bővül gépparkunk. A korszerű technológiával rendelkező géppel magasabb szolgáltatási színvonalat érhetünk el elnyerve megrendelőink elismerését. A gépparkunk bővítésével több és többféle munkát leszünk képesek elvégezni, így a megrendeléseink száma, ezáltal a vállalkozásunk termelékenysége és versenyképessége növekedni fog. A zsalurendszer beszerzésével kialakított szerkezetek minőségét és a zsalurendszerrel végzett hatékonyságát is tudtuk növelni. Így több és nagyobb beruházásokon tudunk egyidőben munkát végezni. Az egyéb gépek, szerszámok a mindennapi kivitelezés során vannak felhasználva. A kompakt rakodó pedig a telephelyen használt zsaluk, állványok és egyéb tárolt anyagok mozgatásához elengedhetetlen, illetve a kisebb földmunkákhoz, teleprendezéshez, föld pakoláshoz is használjuk majd. Várakozásaink szerint a szolgáltatási volumenünk növelése hozzájárul a koronavírus járvány hatásainak enyhítéséhez, ezáltal elősegíti az 2020. április havi 34 fős alkalmazotti létszámunk megtartását, a munkahelyek megőrzését.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.12.22.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02284