eladó társasházi lakások

ÉMI minősítés

 

émi tanúsítvány 2015Cégünk 2011 évben ÉMI minősített cég lett, mely minősítés megmutatja, hogy mind szakmailag, mind eszköz-állomány ill. gazdasági téren alkalmas, megbízható a vállalkozásunk a kiváló minőségi munkavégzésre. Büszkék vagyunk elért eredményeinkre és a szakmai büszkeség mellett leendő ügyfeleink számára ez a minősítés egyben garanciát is jelent a kiváló, kellemetlen meglepetésektől mentes munkára.

ÉMI minősítés – kategóriánk magasépítés területén:

M-B osztály, azaz a cég alkalmas 0-400 MFt közötti nagyságrendű kivitelezésre.

ÉMI minősítés – kategóriánk gépészet területén:

G-B osztály.

ÉMI Minősítés

A minősítésről az ÉMI honlapján lehet tájékozódni.  Itt megtekintheti az ÉMI honlapjáról elérhető ÉMI Minősített szakkivitelezők listáját, melyben cégünk is helyet kapott.

Az ÉMI-ről általában

Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. az ország legnagyobb, komplex építő- és építőanyagipari, jóváhagyó, vizsgáló, ellenőrző, tanúsító, illetve szakértő és innovációs intézménye, több európai nemzetközi szervezet tagja. Az ÉMI tevékenységei közé tartozik egyebek mellett pályázatkezelési feladatok ellátása.

Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. az 1963-ban alapított Építésügyi Minőségellenőrző Intézet (ÉMI) és az Építéstudományi Intézet (ÉTI) jogutódja, évtizedek óta kiemelt felelősséggel és feladatkörrel rendelkező szervezet.

Tevékenységünk az építő- és építőanyagipar egész területére kiterjed. Vizsgálattal, ellenőrzéssel és tanúsítással közreműködünk az építési termékek megfelelőség igazolásában. Szakértői és tanácsadói tevékenységgel támogatjuk az építési szakterület résztvevőit. Vizsgálatokkal, kísérletek elvégzésével és tanulmányok készítésével segítjük az építőipari vállalkozásokat az építőipari termék- vagy technológia fejlesztésében, közreműködünk szakmai szabályozások és hatósági intézkedések előkészítésében. Jelentős tapasztalataink vannak a hazai és nemzetközi pályázatok előkészítése és elbírálása terén, valamint a megújuló energiaforrások és az épületek energiahatékonyságát javító módszerek szakértőjeként.

Az ÉMI Nonprofit Kft. a következő nemzetközi szervezetek tagja:

  • EOTA (European Organization for Technical Approvals) – Jóváhagyó Szervezetek Európai Szervezete
  • UEAtc (Union Européenne pour l’Agrément technique dans la construction) – Építőipari Alkalmassági Bizonyítványok Európai Szövetsége;
  • EGOLF (European Group of Organisations for Fire Testing, Inspection and Certification) – Tűzvédelmi Vizsgáló, Ellenőrző és Tanúsító Szervezetek Európai Csoportja;
  • ENBRI (European Network of Building Research Institutes) – Építéstudományi Kutatóintézetek Európai Hálózata;
  • WFTAO (World Federation of Technical Assessment Organizations) – Műszaki Értékelő Szervezetek Világszövetsége;
  • CIB (International Council for Research and Innovation in Building and Construction) – Építési Kutatás-fejlesztési Nemzetközi Tanács;
  • ECTP (European Construction Technology Platform) – Európai Építésügyi Technológiai Platform.
Premium Wordpress Themes by UFO Themes