eladó társasházi lakások

Barna Bau – bemutatkozunk

Barna Bau Építőipari Kft.

4026 Debrecen Péterfia 32. sz. A ép. I/4 (Barna Bau Építőipari Kft., Debrecen)

Vállalkozásunk 1993-ban alakult, akkor még egyéni vállalkozási formában, majd 2002-ben jogutódként, folytatva tevékenységét Barna Bau Építőipari Kft. néven. 20 éve folyamatosan, megszakítások nélkül működik, fejlődik vállalkozásunk. A dinamikus fejlődés eredményeként 2008-tól részt veszünk az energia megtakarítást eredményező panel felújításokban is.

Cégünk 2011 évben ÉMI minősített cég lett, mely minősítés megmutatja, hogy mind szakmailag, mind eszköz-állomány ill. gazdasági téren alkalmas, megbízható a vállalkozásunk a kiváló minőségi munkavégzésre.

ÉMI minősítési kategóriánk magasépítés területén: M-B osztály

az az a cég alkalmas 0-400 MFt közötti nagyságrendű kivitelezésre.

ÉMI minősítési kategóriánk gépészet területén: G-B osztály

/ a minősítésről az ÉMI honlapján lehet tájékozódni /

A Kft. tulajdonosa Barna Csaba építész technikus, ő látja el a szakmai vezetést is, két építész mérnök kollégával együtt.

Alkalmazotti létszámunk 35 fő. Fizikai állományunk több éve együtt dolgozó, összeszokott, kipróbált, megbízható szakemberekből áll. Az állandó létszám mellett ugyancsak kipróbált, régóta bedolgozó alvállalkozókat is foglalkoztatunk.

A Barna Bau Kft. fő tevékenységi köre a magas építőipari generál kivitelezés és ehhez kapcsolódóan az ingatlan forgalmazás. Ez a terület magába foglalja az intézmények, közületek részére történő megrendeléseket, ipari csarnokok, irodaházak építését, sorházi, társasházi lakások kivitelezését, panellakások és társasházak energia megtakarítást eredményező felújítását, de nem elhanyagolhatóak a magánszemélyek részére történő generálban megépített lakóépületek sem.

Saját befektetésként sor- és társasházak kivitelezésével és értékesítésével is foglakozunk. Ezen munkák mellett részleges vagy teljes felújítási, átépítési munkát is végez vállalkozásunk.

Jelenleg nagyságrendünk és referenciáink alapján Hajdú-Bihar megyében az ágazat egyik jelentős építőipari cégének mondhatjuk magunkat. Jellemzően Debrecenben és környékén tevékenykedünk.

Építőipari szolgáltatásunk magas színvonalú, ezt biztosítja a megfelelő végzettségű szakemberek alkalmazása, az építőiparban bevezetett új, korszerű termékek ismerete, szakszerű használata.

Vállalkozásunk nagy figyelmet fordít a szakmai színvonal folyamatos emelésére, ennek érdekében nagy jelentőséget kap a dolgozók szakmai tovább-, illetve átképzése.

A szakszerű munkavégzést több gépjármű, korszerű tárgyi eszköz állomány, legkorszerűbb gépek, berendezések és saját tulajdonú, 3.500 m2 Layher Blitz homlokzati állványrendszer, 1.000 m2 Doka födém zsalurendszer és 300 m2 Doka Frami falzsalu rendszer segítik.

Legfontosabb célunk ügyfeleink elégedettsége, igényeik szerinti maximális és megfelelő minőségű kiszolgálás.

Elsődleges céljaink között van megőrizni és megerősíteni az elért pozícióinkat, ezért minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetünk a minőségi munkavégzésre, amelyet igazol az, hogy a nehéz gazdasági helyzetben is sok megrendelése volt cégünknek.

Premium Wordpress Themes by UFO Themes